• Zitje in het groen

  In de tuin van Boerderij Onder de zeven Linden bevind zich dit zitje van oude gebakken klinkers tussen extensief te onderhouden groen.

 • Tuin met vijver

  Flinke tuin met strakke vijver, randopsluiting met verzinkt staal, verharding Oud Hollands beton en gebakken klinkers. Grote potten met Buxus en Hosta.

 • Tuin aan Oude Delft

  In deze tuin zijn de paden van op maat gemaakte betonplaten antracietkleurig. In de bakken van Corten staal staan rode Esdoorns. Terrassen van gebakken klinkers en grint.

 • Tuin van het jaar

  Tuin 40 m2 op dak parkeergarage. Terrassen en hoogteverschillen in hout, Bilinga. Plantvakken, paden en bankje in Corten staal.

 • Vaste planten / siergrassen / bollen

  Deze voortuin langs de Delftse Schie is gefotografeerd het tweede jaar na aanplant. Fraaie kleurcombinatie van vaste planten met bollen en siergrassen.

Open Tuin en Expositie 7, 8, 9 juni

Open Tuin en Expositie 7, 8, 9 juni
Datum: 03-05-2013
Boerderij “Onder de Zeven Linden” / Hoveniersbedrijf Louis v. d. Meijden
Delftsestraatweg 280
2645 AE Delfgauw

Groei & Bloei afdeling Delft organiseert op 8 juni haar jaarlijkse Open Tuinendag. Dit jaar zijn er 26 tuinen te bewonderen. 10 tuinen zijn gelegen in de omgeving van de Rotterdamseweg te Delft en 16 tuinen bevinden zich in Delfgauw. Voor informatie zie www.delft.groei.nl

De stal van boerderij "Onder de Zeven Linden" in Delfgauw is een van de vertrekpunten van de tuinenroute. Wij koppelen aan de zaterdagse Open Tuinendag de vrijdag en zondag. De tuinen, stal en kas vormen deze dagen tevens het decor voor een expositie van 18 kunstenaars met schilderijen en beelden.

De tuinen rond de boerderij bevatten veel oude elementen die horen bij het boerenerf. U vindt er oude knotbomen, fruitbomen en natuurlijk de fraai gevormde monumentale leilinden waar de boerderij zijn naam aan ontleent. Achter de boerderij liggen ook diverse tuinen met verschillende hagen waarbinnen borders met vaste planten en heesters. Het totale erf met zijn tuinen nodigen uit tot een wandeling. De geëxposeerde kunst maakt de wandeling extra aantrekkelijk.

Kom op 7, 8 en 9 juni genieten van de tuin, de kunst en de koffie met vlaai in de stal.
Open van 10.00 tot 17.00 uur Toegang bij “Onder de Zeven Linden” is gratis.

Zondag 9 juni om 15.00 uur is er een optreden van Vocaal Ensemble Pijnacker.

Voor toegang tot de overige tuinen van de Open Tuinendag dient u een boekje te kopen waarin alle tuinen staan vermeld. Op vertoon van lidmaatschap van Groei en Bloei kost dit €3,-, anders is dit €6,-. Vanaf 31 mei is dit boekje al te koop oa. bij Onder de Zeven Linden voor overige adressen zie website www.delft.groei.nl

« Terug naar het nieuws-overzicht
adres icon

adres

Hoveniersbedrijf Louis v.d. Meijden
Delftsestraatweg 280
2645 AE Delfgauw

T015 - 257 06 10
Einfo@louisvdmeijden.nl