• Zitje in het groen

  In de tuin van Boerderij Onder de zeven Linden bevind zich dit zitje van oude gebakken klinkers tussen extensief te onderhouden groen.

 • Tuin met vijver

  Flinke tuin met strakke vijver, randopsluiting met verzinkt staal, verharding Oud Hollands beton en gebakken klinkers. Grote potten met Buxus en Hosta.

 • Tuin van het jaar

  Tuin 40 m2 op dak parkeergarage. Terrassen en hoogteverschillen in hout, Bilinga. Plantvakken, paden en bankje in Corten staal.

 • Vaste planten / siergrassen / bollen

  Deze voortuin langs de Delftse Schie is gefotografeerd het tweede jaar na aanplant. Fraaie kleurcombinatie van vaste planten met bollen en siergrassen.

 • Tuin aan Oude Delft

  In deze tuin zijn de paden van op maat gemaakte betonplaten antracietkleurig. In de bakken van Corten staal staan rode Esdoorns. Terrassen van gebakken klinkers en grint.

Over ons

Over onsOver het bedrijf
Hoveniersbedrijf "Louis van der Meijden" is een echt Fijn Hoveniersbedrijf. Boerderij "Onder de zeven Linden" in Delfgauw is de sfeervolle thuisbasis. Het beheer van de boerderij, de wijze van omgaan met de omgeving en beplanting en het gebruik van alternatieve energiebronnen laten zien dat dit hoveniersbedrijf kiest voor kwaliteit en duurzaamheid.

Over onsDe ondernemer
Louis van der Meijden (1957) is geboren en nog steeds woonachtig op boerderij “Onder de Zeven Linden” te Delfgauw Hij startte na een periode bosbouw in Noorwegen, in 1982 zijn hoveniersbedrijf. Naast het aansturen van zijn team medewerkers is Louis breed geïnteresseerd in de groene wereld. Zo is hij jaren actief geweest als jurylid in de competitie tuin van het jaar, gaf hij zijn medewerking aan het TV programma AVRO’s Service Salon en was hij de initiator van de Beeldenexpositie “Beelden in de Herfst”in en rond zijn boerderij te Delfgauw.

Het maken van muziek, sporten op de schaats en op de fiets bij voorkeur met zijn gezin, heeft een vaste plek in de agenda.
adres icon

adres

Hoveniersbedrijf Louis v.d. Meijden
Delftsestraatweg 280
2645 AE Delfgauw

T015 - 257 06 10
Einfo@louisvdmeijden.nl