• Tuin aan Oude Delft

  In deze tuin zijn de paden van op maat gemaakte betonplaten antracietkleurig. In de bakken van Corten staal staan rode Esdoorns. Terrassen van gebakken klinkers en grint.

 • Tuin met vijver

  Flinke tuin met strakke vijver, randopsluiting met verzinkt staal, verharding Oud Hollands beton en gebakken klinkers. Grote potten met Buxus en Hosta.

 • Tuin van het jaar

  Tuin 40 m2 op dak parkeergarage. Terrassen en hoogteverschillen in hout, Bilinga. Plantvakken, paden en bankje in Corten staal.

 • Vaste planten / siergrassen / bollen

  Deze voortuin langs de Delftse Schie is gefotografeerd het tweede jaar na aanplant. Fraaie kleurcombinatie van vaste planten met bollen en siergrassen.

 • Zitje in het groen

  In de tuin van Boerderij Onder de zeven Linden bevind zich dit zitje van oude gebakken klinkers tussen extensief te onderhouden groen.

Tuinmaterialen

Tijdens de planvorming voor een aan te leggen of te renoveren tuin besteden wij veel aandacht aan een juiste materiaal keuze. Met u moet er een keuze gemaakt worden uit het enorme aanbod van gebakken, beton en natuursteen producten.

TuinmaterialenOmdat geen twijfel mag bestaan over de kwaliteit hebben wij een uitstekende samenwerking met de firma KPS in Delft. Door op het logo hieronder te klikken kunt u zich alvast oriënteren. Natuurlijk kunt u de uitgebreide voorbeeldtuin bezoeken en gaan wij graag mee om u te adviseren.
adres icon

adres

Hoveniersbedrijf Louis v.d. Meijden
Delftsestraatweg 280
2645 AE Delfgauw

T015 - 257 06 10
Einfo@louisvdmeijden.nl