• Vaste planten / siergrassen / bollen

  Deze voortuin langs de Delftse Schie is gefotografeerd het tweede jaar na aanplant. Fraaie kleurcombinatie van vaste planten met bollen en siergrassen.

 • Tuin met vijver

  Flinke tuin met strakke vijver, randopsluiting met verzinkt staal, verharding Oud Hollands beton en gebakken klinkers. Grote potten met Buxus en Hosta.

 • Tuin van het jaar

  Tuin 40 m2 op dak parkeergarage. Terrassen en hoogteverschillen in hout, Bilinga. Plantvakken, paden en bankje in Corten staal.

 • Tuin aan Oude Delft

  In deze tuin zijn de paden van op maat gemaakte betonplaten antracietkleurig. In de bakken van Corten staal staan rode Esdoorns. Terrassen van gebakken klinkers en grint.

 • Zitje in het groen

  In de tuin van Boerderij Onder de zeven Linden bevind zich dit zitje van oude gebakken klinkers tussen extensief te onderhouden groen.

Winnaar Ploegentijdrit Pijnacker en Nootdorp

Winnaar Ploegentijdrit Pijnacker en Nootdorp
Datum: 22-08-2013
Hoveniersbedrijf Louis van der Meijden won de afgelopen weken de ploegentijdrit tijdens de ronden van Nootdorp en Pijnacker. De ploeg bestond uit Mark den Hoed, Erik van Trigt, Ferry van Buijtene en Louis van der Meijden. Belangrijkste concurrent, de ploeg van Jan Hogervorst, werd in Nootdorp op 12 seconden gereden. In Pijnacker was de concurrentie versterkt met diverse coureurs en was het verschil met nummer twee slechts 0,4 seconden. Leuk was dat de rondemis in Nootdorp de dochter was van Marry Remmerswaal die zelf 35 jaar geleden rondemis was toen Louis de burgerronde van Pijnacker won.

« Terug naar het nieuws-overzicht
adres icon

adres

Hoveniersbedrijf Louis v.d. Meijden
Delftsestraatweg 280
2645 AE Delfgauw

T015 - 257 06 10
Einfo@louisvdmeijden.nl