• Zitje in het groen

  In de tuin van Boerderij Onder de zeven Linden bevind zich dit zitje van oude gebakken klinkers tussen extensief te onderhouden groen.

 • Vaste planten / siergrassen / bollen

  Deze voortuin langs de Delftse Schie is gefotografeerd het tweede jaar na aanplant. Fraaie kleurcombinatie van vaste planten met bollen en siergrassen.

 • Tuin met vijver

  Flinke tuin met strakke vijver, randopsluiting met verzinkt staal, verharding Oud Hollands beton en gebakken klinkers. Grote potten met Buxus en Hosta.

 • Tuin aan Oude Delft

  In deze tuin zijn de paden van op maat gemaakte betonplaten antracietkleurig. In de bakken van Corten staal staan rode Esdoorns. Terrassen van gebakken klinkers en grint.

 • Tuin van het jaar

  Tuin 40 m2 op dak parkeergarage. Terrassen en hoogteverschillen in hout, Bilinga. Plantvakken, paden en bankje in Corten staal.

Bomen over Bomen

Bomen over Bomen
Datum: 23-02-2017

In iedere tuin hoort een boom,of boompje. Voor een goed advies bent u op het juiste adres bij de man die geboren is Onder de Zeven Linden. 

Graag verteld Louis van der meijden u over de mogelijkheden in grote maten, soortkeuze, standplaats en voordelen van een boom in de tuin.  Bezoek na afspraak Onder de zeven Linden zodat u kunt zien hoe een boom er na 10-20-30 jaar uitziet. Kom eens bomen over bomen in de tuin met o.a, esdoorns, beuken, lei, fruitbomen een schitterende tulpenboom. En een mammoetboom van 33 jaar.

 • Vruchten Stel je voor hoe leuk het is om na een uitbundige bloei in het voorjaar gedurende de zomer de vruchten te zien groeien aan een appel, pruimen of perenboom. Heeft u meer ruimte denk dan eens aan een Walnoot of bij minder ruimte aan een hazelaar.
 • Leiboom Wist u dat een boom zonder rekje een veel mooier resultaat geeft ? 
 • Bolboom Ook hier is keuze heel belangrijk. Bedenk dat een bolboom zoals de bolcatalpa de helft van het jaar het uiterlijk heeft van een  bezem.
 • Kleur Kleur en bladvorm zijn belangrijk bij de keuze. Zowel bij het uitlopen, de zomer en zeker in de herfst kunnen de kleuren van bomen adembenemend zijn.  


« Terug naar het nieuws-overzicht
adres icon

adres

Hoveniersbedrijf Louis v.d. Meijden
Delftsestraatweg 280
2645 AE Delfgauw

T015 - 257 06 10
Einfo@louisvdmeijden.nl