• Vaste planten / siergrassen / bollen

  Deze voortuin langs de Delftse Schie is gefotografeerd het tweede jaar na aanplant. Fraaie kleurcombinatie van vaste planten met bollen en siergrassen.

 • Tuin met vijver

  Flinke tuin met strakke vijver, randopsluiting met verzinkt staal, verharding Oud Hollands beton en gebakken klinkers. Grote potten met Buxus en Hosta.

 • Tuin aan Oude Delft

  In deze tuin zijn de paden van op maat gemaakte betonplaten antracietkleurig. In de bakken van Corten staal staan rode Esdoorns. Terrassen van gebakken klinkers en grint.

 • Zitje in het groen

  In de tuin van Boerderij Onder de zeven Linden bevind zich dit zitje van oude gebakken klinkers tussen extensief te onderhouden groen.

 • Tuin van het jaar

  Tuin 40 m2 op dak parkeergarage. Terrassen en hoogteverschillen in hout, Bilinga. Plantvakken, paden en bankje in Corten staal.

Verbeelding in de Herfst!

Datum: 17-09-2018
Het laatste weekend van september is er in de tuinen rond boerderij Onder de Zeven Linden weer een herfst expositie. Als onderdeel van de Kunst en Cultuurroute De Verbeelding  in Pijnacker is de boerderij met tuin als expositieruimte ingericht. (zie www.deverbeelding.nu)

Een 12 tal kunstenaars exposeert in de tuinen, stal, karnmolen en kelder, de tuin in herfstkleur vormt het decor. Tijdens de expositie vinden ook verschillende muziekuitvoeringen plaats en in de stal wordt koffie met taart geserveerd.

Geopend van 11 tot 17.00 uur aan de Delftsestraatweg 280 te Delfgauw. Parkeren aan de Hoflaan te Delft.

« Terug naar het nieuws-overzicht
adres icon

adres

Hoveniersbedrijf Louis v.d. Meijden
Delftsestraatweg 280
2645 AE Delfgauw

T015 - 257 06 10
Einfo@louisvdmeijden.nl