• Tuin aan Oude Delft

  In deze tuin zijn de paden van op maat gemaakte betonplaten antracietkleurig. In de bakken van Corten staal staan rode Esdoorns. Terrassen van gebakken klinkers en grint.

 • Tuin met vijver

  Flinke tuin met strakke vijver, randopsluiting met verzinkt staal, verharding Oud Hollands beton en gebakken klinkers. Grote potten met Buxus en Hosta.

 • Vaste planten / siergrassen / bollen

  Deze voortuin langs de Delftse Schie is gefotografeerd het tweede jaar na aanplant. Fraaie kleurcombinatie van vaste planten met bollen en siergrassen.

 • Tuin van het jaar

  Tuin 40 m2 op dak parkeergarage. Terrassen en hoogteverschillen in hout, Bilinga. Plantvakken, paden en bankje in Corten staal.

 • Zitje in het groen

  In de tuin van Boerderij Onder de zeven Linden bevind zich dit zitje van oude gebakken klinkers tussen extensief te onderhouden groen.

Samenwerking Hoveniersbedrijf Koen Huisman

Samenwerking Hoveniersbedrijf Koen Huisman
Datum: 04-02-2020
Vanaf 1 januari 2020 werken de  Hoveniersbedrijven Louis van der Meijden en Koen Huisman samen. Vanaf  Onder de zeven Linden in Delfgauw gaat een  groter team alle tuinaanleg, onderhoud en het boomverzorgingswerk verzorgen. 40 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen met een groen karakter wordt gekoppeld aan een enthousiast jong team van  Hoveniersbedrijf Koen Huisman. 


« Terug naar het nieuws-overzicht
adres icon

adres

Hoveniersbedrijf Louis v.d. Meijden
Delftsestraatweg 280
2645 AE Delfgauw

T015 - 257 06 10
Einfo@louisvdmeijden.nl