• Zitje in het groen

    In de tuin van Boerderij Onder de zeven Linden bevind zich dit zitje van oude gebakken klinkers tussen extensief te onderhouden groen.

  • Tuin met vijver

    Flinke tuin met strakke vijver, randopsluiting met verzinkt staal, verharding Oud Hollands beton en gebakken klinkers. Grote potten met Buxus en Hosta.

  • Vaste planten / siergrassen / bollen

    Deze voortuin langs de Delftse Schie is gefotografeerd het tweede jaar na aanplant. Fraaie kleurcombinatie van vaste planten met bollen en siergrassen.

  • Tuin aan Oude Delft

    In deze tuin zijn de paden van op maat gemaakte betonplaten antracietkleurig. In de bakken van Corten staal staan rode Esdoorns. Terrassen van gebakken klinkers en grint.

  • Tuin van het jaar

    Tuin 40 m2 op dak parkeergarage. Terrassen en hoogteverschillen in hout, Bilinga. Plantvakken, paden en bankje in Corten staal.

Expositie Verbeelding in de Herfst

Expositie Verbeelding in de Herfst
Datum: 04-02-2020
In het laatste weekend van september vind jaarlijks de kunstexposite Verbeelding in de Herfst plaats. Op boerderij Onder de zeven Linden aan de Delftsestraatweg 280 in Delfgauw exposeren dan vele kuinstenaars in de tuinen en stallen. De expositie wordt georganiseerd in het kader van de kunstmanifestatie De Verbeelding in Pijnacker. Openingstijden zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.


« Terug naar het nieuws-overzicht
adres icon

adres

Hoveniersbedrijf Louis v.d. Meijden
Delftsestraatweg 280
2645 AE Delfgauw

T015 - 257 06 10
Einfo@louisvdmeijden.nl