• Tuin met vijver

  Flinke tuin met strakke vijver, randopsluiting met verzinkt staal, verharding Oud Hollands beton en gebakken klinkers. Grote potten met Buxus en Hosta.

 • Tuin van het jaar

  Tuin 40 m2 op dak parkeergarage. Terrassen en hoogteverschillen in hout, Bilinga. Plantvakken, paden en bankje in Corten staal.

 • Tuin aan Oude Delft

  In deze tuin zijn de paden van op maat gemaakte betonplaten antracietkleurig. In de bakken van Corten staal staan rode Esdoorns. Terrassen van gebakken klinkers en grint.

 • Vaste planten / siergrassen / bollen

  Deze voortuin langs de Delftse Schie is gefotografeerd het tweede jaar na aanplant. Fraaie kleurcombinatie van vaste planten met bollen en siergrassen.

 • Zitje in het groen

  In de tuin van Boerderij Onder de zeven Linden bevind zich dit zitje van oude gebakken klinkers tussen extensief te onderhouden groen.

Speelhuisje

Speelhuisje
Datum: 03-12-2010
Op verzoek van een opdrachtgever hebben wij een huisje op palen ontworpen en geplaatst. Het huisje staat op een vlonder van 360x360cm. 200cm boven maaiveld. De speelplek op hoogte is afgezet met een hekwerk en heeft aan een zijde een trap en aan de andere zijde een glijbaan. Het huisje bevat meubeltjes en uitkijkposten. Het huisje is verder uitgebouwd met een zware dubbele schommel van 300cm hoog. De ronde palen voor de schommel hebben een doorsnede van 14 cm de vierkante staanders voor het huisje een afmeting van 14 x 14cm.

« Terug naar het nieuws-overzicht
adres icon

adres

Hoveniersbedrijf Louis v.d. Meijden
Delftsestraatweg 280
2645 AE Delfgauw

T015 - 257 06 10
Einfo@louisvdmeijden.nl