• Tuin met vijver

  Flinke tuin met strakke vijver, randopsluiting met verzinkt staal, verharding Oud Hollands beton en gebakken klinkers. Grote potten met Buxus en Hosta.

 • Tuin aan Oude Delft

  In deze tuin zijn de paden van op maat gemaakte betonplaten antracietkleurig. In de bakken van Corten staal staan rode Esdoorns. Terrassen van gebakken klinkers en grint.

 • Vaste planten / siergrassen / bollen

  Deze voortuin langs de Delftse Schie is gefotografeerd het tweede jaar na aanplant. Fraaie kleurcombinatie van vaste planten met bollen en siergrassen.

 • Zitje in het groen

  In de tuin van Boerderij Onder de zeven Linden bevind zich dit zitje van oude gebakken klinkers tussen extensief te onderhouden groen.

 • Tuin van het jaar

  Tuin 40 m2 op dak parkeergarage. Terrassen en hoogteverschillen in hout, Bilinga. Plantvakken, paden en bankje in Corten staal.

Tuin te Pijnacker

Tuin te Pijnacker
Tuin te Pijnacker
Tuin te Pijnacker
Tuin te Pijnacker
In het oude centrum van Pijnacker hebben we in het voorjaar van 2006 een tuin aangelegd in samenwerking met tuinarchitect Jos van de Lindeloof. De tuin van ongeveer 120m2 bevat bijzondere elementen. Dwars door de tuin loopt een betonnen waterelement dat aan de terras zijde wordt gebruikt als zitelement.

De terrassen bestaan uit stroken hardsteen van 14cm. breed binnen een raamwerk van verzinkt staal dat tevens dienst doet als trede. Over de vijverrand liggen stroken hardsteen van 40x120cm. Centraal achter in de tuin staat een oude kastanje die ondanks verzoeken van de buren toch is blijven staan. Zijn karakteristieke stam geeft door de verlichting met grondspots een mooie sfeer geeft. Een haag van bamboe schermt de tuin aan de noordzijde af.

« Terug naar het projectenoverzicht
adres icon

adres

Hoveniersbedrijf Louis v.d. Meijden
Delftsestraatweg 280
2645 AE Delfgauw

T015 - 257 06 10
Einfo@louisvdmeijden.nl