• Zitje in het groen

  In de tuin van Boerderij Onder de zeven Linden bevind zich dit zitje van oude gebakken klinkers tussen extensief te onderhouden groen.

 • Tuin van het jaar

  Tuin 40 m2 op dak parkeergarage. Terrassen en hoogteverschillen in hout, Bilinga. Plantvakken, paden en bankje in Corten staal.

 • Tuin aan Oude Delft

  In deze tuin zijn de paden van op maat gemaakte betonplaten antracietkleurig. In de bakken van Corten staal staan rode Esdoorns. Terrassen van gebakken klinkers en grint.

 • Vaste planten / siergrassen / bollen

  Deze voortuin langs de Delftse Schie is gefotografeerd het tweede jaar na aanplant. Fraaie kleurcombinatie van vaste planten met bollen en siergrassen.

 • Tuin met vijver

  Flinke tuin met strakke vijver, randopsluiting met verzinkt staal, verharding Oud Hollands beton en gebakken klinkers. Grote potten met Buxus en Hosta.

Tuin te Berkel en Rodenrijs

Tuin te Berkel en Rodenrijs
Tuin te Berkel en Rodenrijs
Tuin te Berkel en Rodenrijs
Tuin te Berkel en Rodenrijs
In de winter van 2005/2006 hebben wij in de Gouden Griffel buurt te Berkel een tuin aangelegd voor een opdrachtgever die erg van tuinieren houd. Wensen waren onder andere dat de tuin er meteen volgroeid uit zou zien door gebruik van volwassen bomen en hagen. Voorts was de privacy belangrijk en de tuin moest natuurlijk passen bij de kwaliteit van het huis. Foto's van deze tuin dateren van exact een jaar na aanleg.

Door het gebruik van grote linden tegen de hoge gevel van de achterburen, grote leilinden voor de zuid gevel, een mooie Parotia als solitair en een volwassen Taxus haag maakt de tuin nu reeds een volwassen indruk. Grassen en vaste planten zijn na een warme zomer waarin voldoende water is gegeven ook enorm uitgegroeid. Blauwe regens van 400cm hoog tegen een zware pergola constructie completeren het beeld.

« Terug naar het projectenoverzicht
adres icon

adres

Hoveniersbedrijf Louis v.d. Meijden
Delftsestraatweg 280
2645 AE Delfgauw

T015 - 257 06 10
Einfo@louisvdmeijden.nl